Home page       Contact us

 
DOFIN - Doctoral School of Finance and Banking
         
   
  Admission 2021 (only in Romanian)
........................................................................................................................
 

Discover more about us
..........................................................


Programul de master Finante si Banci - DOFIN este organizat de catre Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori. Cifra de scolarizare pentru anul universitar 2021-2022 este de 50, din care 24 locuri finantate de la bugetul de stat.

La concursul de admitere au dreptul sa participe absolventi cu diploma de licenta sau echivalenta, indiferent de anul absolvirii programului de licenta. Acesta trebuie sa fie acreditat sau autorizat sa functioneze provizoriu, conform legii.

 

In ceea ce priveste perspectivele absolventilor DOFIN, un studiu efectuat in anul 2019 a evidentiat faptul ca salariul mediu net lunar al unui absolvent DOFIN este cu aproximativ 70% mai mare decat media din sistemul financiar bancar.

Modulele de curs se desfasoara in sistem clasic: 14 saptamani activitate de predare urmate de sesiunea de examene (2-3 saptamani), cursurile si seminariile fiind programate, de obicei, intre orele 17.30 si 21.20

Metodologia privind organizarea si desfasurarea concursului de admitere ONLINE la programele de masterat - 2021

Mai multe informatii privind desfasurarea procesului de admitere la programele de masterat sunt disponibile aici .

   
         
New Page 1